top of page
Search

Meid kõnetab nostalgiline ja siiras lastemood

Updated: Jan 25

Järjest rohkem mõtlen, mis on saanud laste ja noorte peavoolumoe riietest mis päriselt ka oma disaini või tekstiga kõnetaks ja häid emotsioone pakuks. Kuhu need on kadunud?



Tala Original laste t-särgid


Vaadates kaubanduskeskuse poodides ringi vaatab vastu üks suurkorporatsioonide visioon mis esmapilgul nagu pakuks lastele põnevaid ja eakohaseid riideid aga samas nagu ei paku ka. Igal sammul näeb erinevate Disney multikate tegelasi, Hollywoody kuulsusi või temaatikat mis on seotud lausa negatiivsete emotsioonidega. Nt jäi silma väiksemate laste

t-särk kus üks tuntud multikategelane näitab keskmist sõrme endal suured verised silmad peast välja punnitamas. Mis sõnumi see peaks lapsele saatma? Mida tal seal õppida oleks? Mida ilusat seal näha on? Lapsed on nagu pisikesed käsnad nad õpivad igal sammul. Tänapäeva multikad ja mood aga ei anna edasi üdini häid emotsioone, õppelikkusest ja õppimisest siis rääkimata.


Loomulikult on ka lasteriiete brände mis on audentsed ja rohkem ühenduses lapsepõlve siirusega aga üldjuhul massimoest seda ei leia. Siis tulebki vaadata turul ringi, leida uusi ja huvitavaid brände. Õnneks Eestis neid ikka jagub.





Ka meie otsustasime tuua oma orgaanilisest puuvillast tänavastiiliriiete tootevalikusse laste

t-särgid. Peamine eesmärk on anda trükidisainidega edasi siirast ja süütut lapsepõlve läbi mängimise ajaloo. Soov on pakkuda lapsepõlve nostalgiat kõige audentsemal viisil; trummid, printsessid, kaltsunukud, kiisud ja kolmerrattalised. Need mida mäletame oma ema-isa kui ka enda lapsepõlve mänguasjadena. Soovime tekitada vaid positiivseid emotsioone ja olla oma sõnumiga lihtsad ja selged.


Kõik meie t-särkid on lastele nahasõbralikud, hüpoallergilised. Ja loomulikult on ka laste t-särkide kangas GOTS orgaanilisest puuvillast, mis on toodetud keskonnasõbralikult, pidades silmas eetilise ja jätkusuutliku moe põhimõtteid. Tutvu meie t-särkidega siin.




Elen,

Brändi looja, hing ja disainer

bottom of page