top of page
Search

Meid kõnetab nostalgiline ja siiras lastemood

Updated: Jul 4, 2023

Järjest rohkem mõtlen, mis on saanud laste ja noorte peavoolumoe riietest mis päriselt ka oma disaini või tekstiga kõnetaks ja häid emotsioone pakuks. Kuhu need on kadunud? Vaadates kaubanduskeskuse poodides ringi vaatab vastu üks suurkorporatsioonide visioon mis nagu pakuks lastele rõõmsaid ja lapselikke riideid aga samas nagu ei paku ka. Vähemalt mina vaatan neid pilguga mis jätab külmaks, neil puudub minuga side. Igal sammul näeb vaid erinevate Disney multikate tegelasi, Hollywoody kuulsusi või temaatikat mis on seotud lausa negatiivsete emotsioonidega. Nt jäi silma laste t-särk kus üks multikategelane näitab keskmist sõrme endal verised silmad peast välja punnitamas. Mis sõnumi see peaks lapsele saatma? Mida tal seal õppida oleks? Lapsed on nagu pisikesed käsnad nad õpivad igal sammul. Tänapäeva multikad ja mood aga ei anna edasi üdini häid emotsioone, õppimisest siis rääkimata.


Loomulikult on ka lasteriiete brände mis on audentsed ja rohkem ühenduses lapsepõlve siirusega aga üldjuhul massimoest seda ei leia. Siis tulebki vaadata turul ringi, leida uusi ja huvitavaid brände. Õnneks Eestis neid ikka jagub.



Ka meie tõime oma tootevalikusse laste t-särgid. Peamine eesmärk on anda edasi siirast ja süütut lapsepõlve läbi lapse-mängu ajaloo. Soov on pakkuda lapsepõlve nostalgiat kõige audentsemal viisil; trummid, printsessid, kaltsunukud, kiisud ja kolmerrattalised. Need mida mäletame oma ema-isa kui ka enda lapsepõlve mänguasjadena.


Hetkel on meie valik pisike, kuid kasvatame seda tasa ja targu. Tutvu t-särkidega siin.




Elen,

tala brändi disainer ja ettevõtte omanik

Recent Posts

See All
bottom of page